STARTERS

PORCO BALL

GEVULDE BAL MET PULLED PORK/BACON JAM/MAC’N’CHEESE

€17,5

CARPACCIO ITO KOBE WAGYE

EDAMAM/SMOKED ZEEZOUT/GEPEKELDE RADIJS

€22

RUNDSTARTAAR

RICE CRACKERS/GEROOSTERDE SESAM/PONZU

€19

NACHO’S RAUW

PORK, BEEF, CHICKEN OR VEGGIE

€17,5

BUIKSPEK ASIAN STYLE

LAUWE NOEDELSALADE/PAKSOI/HOI SIN

€19

GARLIC BREAD GEFRITUURDE BURRATA

RUCOLA/HONEY GLAZED NOTEN

€19

BBQ CHICKENWINGS (HOT CORN)

BBQ SCREWER/CORN LOLLIPOP

€18

SASHIMI TONIJN NICOISE

SLAHARTEN/EI/BOONTJES/OLIJVEN/SASHIMI TONIJN

€21

SOFTSHELL KRAB

RICECRACKERS/MANGO AIOLI/CITRUS

€21

LUNCH APERO

BBQ APERO BALLS

PULLED PORK/PULLED BEEF/PULLED CHICKEN/MAC’N’CHEESE/DIPSAUZEN

€18

NACHO’S RAUW STYLE

PORK/BEEF/CHICKEN/VEGGIE

€17,5

LUNCH MAINS

CROQUE VERLOREN BROOD

VERLOREN BROOD/PULLED PORK/KRUIDEN SLA/PANCETTA/KAAS

€21

PIZZA PIE HOMEMADE FOCCACCIA

PORCHETTA/BURRATA/FRIED CHICKEN/BBQ PINE APPLE

€21

BURRITO WRAP

CHICKEN FAJITA/KRUIDEN SLA

€22

SOFTSHELL KRAB

RICE CRACKERS/MANGO AIOLI/CITRUS

€25

SASHIMI TONIJN NICOISE

SLAHARTEN/EI/BOONTJES/OLIJVEN/SASHIMI TONIJN

€27

CRISPY CEASARS

FRIED CHICKEN/ EI/ ANJOVIS/ SLAHARTEN/BROODCROUTONS/ PARMESAAN

€24

CARPACCIO WAGYU ITO KOBE

EDAMAME/ SMOKED ZEEZOUT/ GEPEKELDE RADIJS

€24

GARLIC BREAD GEFRITUURDE BURRATA

MET STRUCTUREN VAN TOMAAT

€23

FONZIES BACON CHEESE BURGER

BLACK ANGUS BURGER/ SPEK/ EI/ SLA/ CHEDDAR/PULLED PORK/ UI/ BACONJAM

€26

STUFFED POTATO

GEVULDE AARDAPPEL/ UI/ TOMAAT/ JALAPĚNO/ MAÏS/KAAS/ BBQSAUS
PULLED PORK, PULLED BEEF, PULLED CHICKEN, VEGGIE

€27

LUNCH MENU

BBQ LUNCH MENU

VOORGERECHT/HOOFDGERECHT/KOFFIE OF THEE

€29

MAINS

SPARERIBS

SWEET/SPICE/NO GLAZE

€26

STUFFED POTATO

GEVULDE AARDAPPEL/ PULLED VLEES/ VEGGIES/ JALAPENO/CHEDDAR/ MOZZARELLA
PORK, BEEF, CHICKEN, VEGGIE

€27

PORCHETTA

GESMOKED VARKENSBUIKSPEK/ VENKELZAAD/KAVIAAR VAN AUBERGINE/ GECONFIJTE AARDAPPEL/TOMATENSLA/ BURRATA

€33

THE KINGPIN

GEKRULDE SPARE RIB GEVULD MET DUNNE FRIET/PULLED PORK/ CHEDDAR/ B ACONJAM/ MAÏSSLA

€33

SHORTRIB USA

BAO BUNS/ VEGGIES/ TACO’S/ BURNT ENDS

€33

FONZIES BACON CHEESE BURGER

HOMEMADE RUNDSHAMBURGER/ CRISPY SALAD/ BBQSAUS/KAAS/ SPEK/ EI/ PULLED PORK/ BACONJAM

€26

GEGRILDE REUZE GAMBA’S

PASTA BISQUE/ BBQ VONGOLE/ GEFRITUURDE UI

€42

FONZKES MEAT STASH

FILET PUR

URUGUAY BLACK ANGUS GRAANGEVOEDERD

€42

ENTRECOTE

NIEUW ZEELAND ANGUS CROSS HEREFORD GRAANGEVOEDERD

€42

PICANHA WAGYU

AUSTRALIE, +- 440 DAGEN GRAANGEVOEDERD BMS 8/9. ENKEL BLUE OF SAIGNANT

€61

ZESRIB

ABERDEEN ANGUS GRASGEVOEDERD UKK, DRY AGED

€45

ENTRECOTE TURINA

PORTUGESE MELKKOE EXCLUSIEF, DRY AGED

€46

RIBEYE USA HILTONBEEF

BLACK ANGUS, GRAINED FED. ABSOLUTE TOP!

€55

CUSTOMIZE IT OR SHARING PLATE?

SURF & TURF 1/2 LOBSTER

€15

SURF & TURF WITH SHRIMPS

€9

SALADS

SASHIMI TONIJN NICOISE

SLAHARTEN/EI/BOONTJES/OLIJVEN/SASHIMI TONIJN

€27

CRISPY CAESARS

FRIED CHICKEN/EI/ANJOVIS/SLAHARTEN/BROODCROUTONS/PARMESAAN

€24

SCAMPI SCREWER SALADE

MANGO MAYONNAISE/TORTILLA/VEGGIES/BBQ ANANAS

€24

KIDSMENU

PORCO BALL SQUEEZE BURGER

€13

SPARERIBS

€14

STEAK

€21

AMSTERDAM ALLEY

€10

BBQ CHICKENWINGS

€14

SWEETS

GIANT HOMEMADE CHURROS
CHURROS/NUTELLA-IJS/KANEELSUIKER

€13

HOMEMADE SUNDAE ICE CREAM
CHOCOLADEBROOD-WAFELTJES/VANILLE-IJS/CHOCOLADESAUS

€13

PINEAPPLE DREAMZZZ

BBQ SLICED ANANAS/KOKOS-IJS/JACK DANIELS/HONEY CARAMEL

€13

CHOCOLATE COMBO

MOELLEUX WITTE CHOCOLADE/PISTACHE/NUTELLA-IJS/TEMPURA BANAAN

€14

SWEET BURRITO

CREPES ROOD FRUIT/AARDBEI/MUNT/VODKA/WITTE CHOCOLADE/VANILLE

€14

Sides

DE TIEN GEBODEN
VAN DE PITMASTER

  1. Allergenen? Vraag het ons.
  2. 1 tafel, 1 rekening
  3. Menu’s per tafel (uitzonderingen voor vegetarian zijn toegelaten)
  4. Avondservice is het niet mogelijk om een voorgerecht als hoofdgerecht te bestellen!
  5. Vanaf 8 personen (volwassenen) is de keuze beperkt tussen 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten
  6. Kids menu enkel mogelijk t.e.m. 12 jaar
  7. Don’t ask for vegan, we draw the line @ vegetarian
  8. Kies 1 van de 4! bakwijzen (medium is geen bakwijze)
    – Bleu
    – Saignant
    – A point
    – Bien cuit (Fonzke, da is vies zonde)
  9. Have the same respect for our staff as we have for our customers
  10. Please hou je aan eindtijd in de shift van 18h, om 19.50 word je tafel vrijgegeven voor de reservatie van 20 h